Förverkliga din dröm om ett exklusivt armbandsur!

Har du någon gång drömt om en Omega, Breitling, Rolex eller liknande exklusivt armbandsur? Det är vårt nöje att få hjälpa dig att förverkliga drömmen. Hos oss hittar du drömklockan till ett lägre pris!

Vi som arbetar på Urverket Förmedling har ett genuint intresse för armbandsur och dess finmekanik, finurliga innovationer, precision och inte minst känslan av ett exklusivt ur på handleden. Utbudet är fantastiskt; olika märken, med mer eller mindre avancerade urverk, med olika egenskaper och utformning. Så det är inte konstigt att man ibland vill byta klocka eller utöka sin samling.

Att köpa eller sälja ett exklusivt armbandsur på andrahandsmarknaden kan vara vanskligt och innebära vissa risker. Urverket Förmedling finns som en seriös och pålitlig mellanhand vid köp, försäljning och byten av begagnade armbandsur. Det är av högsta prioritet att du som kund alltid känner dig 100% trygg när du gör affär med oss! Läs mer om vår Trygghetsgaranti här.

Vi jobbar främst med begagnade armbandsur av exklusiva märken som Breitling, IWC, Jaeger-LeCoultre, Omega, Panerai, Rolex, TAG Heuer m.fl. Utöver detta säljer vi tillbehör och watchwinders från t.ex. Modalo.

Hos oss gör ni enkelt er beställning direkt i webbutiken. Men det går lika bra att beställa per telefon eller e-post. Självklart kan vi även boka ett möte där vi visar klockan och kan göra upp affären. Mer information om hur vi jobbar finner ni under Köpvillkor

Varmt välkommen!
Christian Ståhle
Urverket Förmedling – Etabl. 2010

Trygghetsgaranti

Företagsinformation

Urverket Förmedling drivs av
Acticap AB
E-post: info@acticap.se
Org.nr: 556820-9679
Momsreg.nr: SE556820967901
Bankgiro: 676-8519
Företaget innehar F-skattsedel

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Chrono24 Trusted Seller

Sök