Sälj din klocka

Du kan antingen sälja din begagnade klocka direkt till oss eller låta oss sälja den åt dig genom vår förmedlingstjänst.

Vi köper begagnade klockor av välkända fabrikat så som Audemars Piguet, Breitling, IWC, Jaeger-LeCoultre, Longines, Omega, Oris, Patek Philippe, Rolex, Tag Heuer m.fl.

Har du en begagnad klocka att sälja?
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med ett förslag.

 
Namn *

Telefon *

E-post *

Fabrikat *

Modell

Ref.nr. *

Årtal *

Skick *

Originalbox *

Garanticertifikat *

Material, boett

Material, Armband

Bild

Bild

Bild

Övrigt


 

Hur vill du sälja

Vi erbjuder förmedling från endast 1500 kr* i provision samt 250 kr i startavgift (*se prislista).
Vill du hellre sälja din klocka och få betalt direkt? Då köper vi gärna klockan av dig. Vid inköp erbjuder vi något lägre pris, ca 80% utav uppskattat försäljningspris. Förmedling är ekonomiskt mer fördelaktigt för dig, men att sälja direkt går snabbare och smidigare!

Din uppskattning av marknadsvärdet
Vi ber dig att fylla i din uppskattning av marknadsvärdet för att kunna avgöra om din förfrågan är möjlig. Detta är endast preliminärt och vi kommer överens om slutgiltigt pris i nästa steg. Är du osäker kan du skriva "1" för att få igenom formuläret eller välja "Ej säker" nedan. Vi återkommer då med vår värdering snarast. Ett orimligt pris kan innebära att vi tackar nej till din förfrågan. Men vi återkommer alltid, och vi är alltid tillmötesgående och villiga att diskutera. Tack på förhand!


Ej säker / värdering
Vill du att vi ska värdera din klocka? Vi utfärdar värderingar från endast 95 kr.
Jag vill få en värdeuppskattning (95 kr)

Jag vill beställa ett värderingsintyg baserat på mina uppgifter (450 kr)

Jag vill beställa ett äkthets- och värderingsintyg (klockan måste skickas till oss) (950 kr exkl porto)Kryssa i ett eller flera av alternativ nedan

Sälja direkt
Att sälja direkt till oss går snabbt, tryggt och smidigt. Oftast har du pengarna på ditt konto inom 3 bankdagar. Vid inköp erbjuder vi ca 80% utav uppskattat marknadsvärde, i vissa fall mer.
Baserat på din värdeuppskattning kan vi erbjuda ca
0 kr
Prisuppgiften är baserad på din värdeuppskattning. Vi kommer att granska din förfrågan manuellt och återkommer med ett preliminärt bud via e-post eller telefon snarast.Förmedling
Vi erbjuder förmedling från endast 1500 kr* i provision samt 250 kr i startavgift (*se prislista). Vi ombesörjer då fotografering, annonsering, kundkontakt och avslut. Ett säkert bekvämt och billigt alternativ till att sälja själv.
Baserat på din värdeuppskattning får du ut ca
0 kr
Prisuppgiften är baserad på din värdeuppskattning. Vi kommer att granska din förfrågan manuellt och återkommer med vidare information via e-post eller telefon snarast.Inbyte
Vilken klocka är du intresserad av


Baserat på din värdeuppskattning blir mellanskillnaden ca
0 kr
Prisuppgiften är baserad på din värdeuppskattning samt priset på den klockan du vill byta till. Vi kommer att granska din förfrågan manuellt och återkommer med vidare information via e-post eller telefon snarast. 
* = Obligatoriska fält

Fält markerade * är obligatoriska att fylla i.
SKICKA

Sök